Якщо ви любите пиріжки, але у вас зовсім немає часу возитися з тестом або ви не любитель його замішувати, розкачувати та випікати, то можна зробити улюблену страву і за простим рецептом. Ліниві пиріжки відмінно підійдуть для сніданку, вечері або можна взяти їх із собою в дорогу.
Як зробити ліниві пиріжки - читайте в рецепті нижче.
У кефір вбийте одне сире яйце, додайте сіль і добре перемішайте. Додайте просіяне борошно, соду та олію. Тісто має вийти рідким, як на оладки.
На тертці натріть або дрібно наріжте будь-яке м'ясо, яке є під рукою - відварена курятина, грудинка, ковбаса, сосиски. Можна використати відварену печінку чи гриби.
Додайте подрібнені два відварені яйця і твердий сир, а потім дрібно нарізану зелень. Змішайте начинку з тістом і добре перемішайте.
Поставте на вогонь сковороду, додайте олію для смаження і викладайте пиріжки ложкою. Якщо хочете отримати форму пиріжків, використовуйте кондитерський мішок.
Смажте пиріжки з двох сторін до золотистої скоринки. Подавати можна зі сметаною або будь-яким соусом до смаку.
А ось ще один рецепт лінивих пиріжків - з яйцями та зеленню:
До речі, раніше ми писали про те, як зробити смачну та корисну квашену капусту за три години.
А ще розповідали про те, як приготувати шарлотку в сковороді за найлегшим рецептом.