Незабаром кухні наповняться ароматом великодньої випічки. І багатьох кулінарів буде хвилювати питання - як же зробити глазур для паски ідеальною, щоб вона не обсипалася, не тріскалася і виглядала на випічці рівно і красиво.
Як приготувати ідеальну глазур для паски - читайте у матеріалі Styler нижче.
Варіант 1
Варіант 2
Змішайте всі інгредієнти, нанесіть на паску та поставте на ніч у холодильник.
Варіант 3
Розтопіть шоколад на водяній бані чи мікрохвильовій печі. Перемішайте зіз масломмастилом. Нанесіть на паску і поставте в холодильник.
До речі, раніше ми писали про те, які помилки при випіканні паски можуть все зіпсувати.
А ще розповідали про те, як спекти паску за традиційним "бабусиним рецептом".