Приготувати дома хліб з хрусткою скоринкою - легше, ніж ви думаєте. Для цього вам знадобиться кулінарний рукав, який продається в магазині.
Рецептом ділиться РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на кулінара та суддю МастерШеф Ектора Хіменеса-Браво в Instagram.
Замісіть тісто, накрийте харчовою плівкою й залишіть в теплому місці на 2 години.
Потім хліб треба обім’яти, придати форму батона й присипати борошном. Гострим ножем зробіть на хлібі надрізи.
Помістіть в рукав та залишіть на 15 хвилин. Духовку розігрійте до 180 градусів. Випікайте протягом 1 години або до румʼяної скоринки.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачний козачий пиріг з лівером.
Також дізнайтесь смачний і лінивий рецепт ачми з лавашем.