Готуючи м'ясо, варто використовувати перевірені хитрощі, які значно полегшать процес. Вони прості й дійсно ефективні. Завдяки їм ваша кухня залишатиметься чистою, а ви зможете швидко та легко нарізати м’ясо.
Як це зробити без великого безладу і шматків м'яса навколо дошки, розкаже РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на видання PrzyślijPrzepis.
Ось 3 найважливіших правила, які зроблять різання м’яса справді безпроблемним заняттям:
Хтось стверджує, що добре приготовані відбивні повинні бути досить товстими і м'ясними, а прихильники тонких шматочків м'яса наголошують, що завдяки цьому вони смажаться менше часу і, як наслідок, виходять більш ніжними на смак і менш сухими.Товщину м’яса регулюйте на свій розсуд.
Важлива річ, яку більшість людей не знають, це правильний розмір дошки. Незважаючи на те, що це може здатися незначним при різанні м’яса, її гарний розмір може значно полегшити вам це завдання.
Найкраще, якщо вона буде такою, яка не буде ковзати по столу під час відбивання і буде тримати весь шматок м’яса. Хороший спосіб також підстелити під дошку ганчірку - це зменшить шум, і сусіди обов'язково подякують вам за це. Ви також можете подрібнити м’ясо на свинячі відбивні без використання кухонного товкачика.
Ви також можете використовувати качалку, щоб подрібнити м’ясо. Ще один хитрий спосіб - покласти шматок свинячої корейки на одну обробну дошку і вдарити по ньому зверху другою дошкою.
Раніше ми повідомляли, як непомітно розмістити витяжку на кухні.
Також ми писали, як часто потрібно міняти губку для миття посуду.