Пекінська капуста - це чудовий та корисний овоч. Вважається, що вона виводить шлаки та розщеплює жири. З неї можна робити салати, тушквати, додавати до супів.
Як вибрати якісний продукт зараз розповіла блогер та кулінар Дар'я Дорошкевич на своїй сторінці в Instagram.
"Подивилася я відео в Інстаграмі, де дівчата в Кореї готують кімчі з красивої пекінської капусти, і вирішила розповісти, чому в січні в наших магазинах такої капусти немає. Дивіться відео, купуйте якісні продукти, які не зашкодять вашому організму!" – сказала кулінарний експерт.
У наших магазинах "пекінка" має зелено-білий колір. Річ у тому, що у січні-лютому її сезон закінчується, адже її збирали ще восени.
"Часто у магазинах вона дуже довго зберігатиметься, тому там з неї знімають верхні листочки і ви бачите капусту блідо-зеленого кольору", - розповіла Дорошкевич.
Вона радить звертати увагу на зовнішній вигляд продукту і вибирати овоч з яскравими листочками.
"Завжди оглядайте капусту у магазині, це допоможе вам вибрати якісний продукт", - резюмувала кулінар.
Читайте також, що в Україну завезли небезпечний арахіс, у чому його шкідливість.
А також перед цим ми писали про небезпечні солодощі, які з'явилися в Україні.