Суп Мінестроне вважається класичною італійською стравою, яка дуже корисна й смачна. І кулінар Євген Клопотенко ділився оригінальним рецептом, у якому додає сочевицю.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт кухаря.
Для того, аби зварити цю страву, вам потрібно взяти такі продукти:
Почнемо приготування. Наріжте половину цибулі та моркви та чверть кореня селери, обсмажте їх на пательні без олії. Коли овочі почнуть пригорати, перекладіть їх у каструлі. Туди ж налийте воду, додайте горошини перцю, часник та лаврові листи. Проваріть бульйон протягом 20 хвилин. Потім діставайте з нього усі овочі та лавровий лист, вони більше не знадобляться.
У цей час займіться іншими овочами. Наріжте другі половинки моркви та цибулі, а також по половині баклажана та кабачка. А стебла селери нарізайте тоненько, слайсами.
Зніміть шкірку з томата, (це можна легко зробити, якщо опустити помідор в окріп), наріжте його кубиками.
Висипайте у бульйон сочевицю, замочувати її заздалегідь не потрібно. Проваріть її 4 хвилини, а потім додавайте нарізані овочі. Далі варіть суп ще приблизно 10 хвилин, поки не звариться сочевиця. Овочі мають залишатися хрусткими. Після цього соліть та перчіть страву, й не забудьте додати оливкову олію. Суп Мінестроне готовий, подавайте його гарячим.
Нагадаємо, раніше ми вже розповідали, як зробити глазур на паску зі згущеного молока.
Окрім цього, нещодавно стало відомо, що зірки "МастерШеф" дали рецепт скумбрії на вугіллі.