Інгредієнтів мінімум, смакоти багато. Тримайте рецепт абрикосового манника
Манник - проста, але дуже смачна випічка. Інгредієнти для пирога недорогі, спекти його нескладно, а смак виходить - незрівнянний!
Рецептом поділилась фудблогер під ніком polli_cooking у своєму Instagram.
Інгредієнти:
Для приготування смачного манника, вам знадобиться:
- кефір - 250 мл
- яйця - 2 шт.
- манна крупа - 250 г
- цукор - 175 г
- ванільний цукор - 1 ст. л
- вершкове масло - 80 г
- розпушувач - 1 ч. л.
- абрикос - 6-8 шт.
Як готувати
Спочатку манку залийте кефіром, перемішайте та залиште приблизно на 10-15 хвилин. В миску до яєць додайте цукор, ваніль та збийте за допомогою блендера до однорідної маси.
Далі додайте в яєчну суміш розтоплене вершкове масло, манну суміш та розпушувач, перемішайте.
Абрикоси поділіть навпіл, дістаньте кісточки та наріжте смужками. За бажанням фрукт можна порізати кубиками та замішати в тісто. Масу перелийте в форму для запікання, поверх викладіть шматочки абрикоса.
Випікайте манник в розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 35-50 хвилин. Готовий пиріг дістаньте та залиште його охолонути. Смачного!
Раніше ми писали про те, як легко та швидко приготувати рогалики.
Також читайте, як приготувати шоколадний пиріг без яєць і молока.