ua en ru

Найпростіший Олів'є за класичним рецептом: готувати варто тільки так

Найпростіший Олів'є за класичним рецептом: готувати варто тільки так Скріншот: Як приготувати Олів'є за класичним рецептом

Салат Олів'є - неодмінна прикраса святкового столу, але багато хто любить поласувати салатиком і тоді, коли просто хочеться.

Рецептом класичного Олів'є поділилась українська кулінарка Oksana Vision.

Складники:

  • 3-4 картоплі
  • 3 моркви
  • 3-4 мариновані або солоні огірки
  • 3 яйця
  • 1 банка (420 г) консервованого горошку
  • 400 г вареної ковбаси
  • 4-5 ст. л. майонезу
  • 1 цибулина
  • зелена цибуля
  • сіль, перець до смаку

Покрокове приготування

Відваріть картоплю і моркву. Овочі можна посолити під час відварювання. Коли овочі охолонуть, їх треба нарізати кубиками.

Наріжте огірки (квашені чи мариновані - до смаку) теж кубиком. Так само наріжте яйця. Візьміть класичну "лікарську" ковбасу і наріжте кубиком.

Подрібніть ріпчасту цибулю (можна червону), а також зелену цибулю.

Додайте сіль та перець, заправте майонезом.

Наш класичний Олів'є готовий!