Хрусткі цибульники за забутим українським рецептом: готувати аж занадто просто

Смачні хрумкі цибульники - несправедливо забута українська страва, яку колись подавали до борщу, або ж як окрему страву зі сметаною чи "кисляком". Це справжня смакота, яку до того ж просто готувати.
Рецептом поділилася відома кулінарка Лілія Цвіт на своєму YouTube каналі.
Складники на 15-17 шт.:
- цибуля - 4 шт.
- сіль - 0,5 ч. л.
- кефір - 100 г
- яйця - 1 шт.
- сода - 0,5 ч. л.
- горілка - 1 ст. л.
- борошно - 200 г
Покрокове приготування
Наріжте цибулю півкільцями, посоліть, перемішайте і залиште хвилин на 15, щоб цибуля пустила сік.
Змішайте яйця з кефіром, додайте соду і ложку горілки (щоб тісто менше вбирало жир). Додайте просіяне борошно і замісіть тісто як на оладки. До тіста додайте цибулю і перемішайте.
Налийте в пательню велику кількість олії і добре розігрійте. Ложкою викладайте тісто і обсмажуйте з обох сторін до золотистого кольору.
Вийміть цибульники на паперові рушники, щоб увібрати зайвий жир. Смачного!
Також дізнайтеся, як приготувати смачну тушковану капусту, як це робили наші бабусі.
Крім того ми писали, як напекти гору ажурних дріжджових млинців.