Відбивні, особливо з курячого філе, можуть бути сухуватими, але все змінює спеціальний цибулевий маринад. Така страва виходить соковитою і ніжною.
Рецептом поділилися на каналі Смаколик.юа Марія Михальченко.
Для кляру:
Наріжте куряче (свиняче, індиче) філе для відбивних. Накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.
Приготуйте маринад: змішайте в блендері цибулю, яйця, сіль, перець. На дно посуду викладіть маринад, зверху шар м'яса, знову маринад, і так до кінця. Накрийте плівкою і залиште маринуватися на годину.
Приготуйте кляр: до яєць додайте сіль та перець, улюблені спеції. Перемішайте до утворення однорідної маси.
Кожен шматок м'яса обваляйте в борошні, а потім в яйцях.
Розігрійте сковороду з олією і смажте на середньому вогні до золотистої скоринки.
Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати оселедець пряного посолу вдома, значно смачніше за магазинний.
Також читайте, як приготувати піцу в мікрохвильовці всього за 5 хвилин із того, що є в холодильнику.