Сінабон - це найпопулярніший десерт у світі. Пухке тісто в дуеті з ніжною вершковою заливкою створює справжній вибух гастрономічних емоцій.
А якщо до тіста додати сезонний гарбуз, ваші рідні будуть просто в шоці від смаку!
Styler розповідає, як приготувати фантастичні гарбузові сінабони для всієї родини.
Для приготування тіста візьміть:
Для заливки вам знадобиться:
В окремій мисці змішуємо дріжджі, чайну ложку цукру й тепле молоко. Температура молока повинна бути 36-40°С. Залишаємо дріжджі рости в теплому місці на 15-20 хвилин.
Тим часом яйця окремо збиваємо з цукром до однорідної консистенції так, щоб цукор повністю розчинився. Якщо використовуєте вершкове масло, підігрійте його, щоб воно розм'якло.
З'єднайте яйця з цукром, молоко з дріжджами та розтопленим маслом. Додайте гарбузове пюре. Заздалегідь просійте борошно та поступово додавайте до тіста. Стежте за тим, щоб борошно розчинялося.
Замішуємо тісто. Перекладіть тісто в окрему миску, змащену олією, закрийте зверху паперовим рушником або плівкою і залиште підійматися на годину.
Коли тісто готове, розкатайте його на поверхні, але не дуже тонко, щоб не порвалося. Рівномірно висипте заздалегідь змішану корицю з цукром, скрутіть у рулет і розріжте на однакові шматочки.
Процес приготування (фото: yasensvit.ua)
Відправляйте булочки в духовку на 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. А тим часом робимо заливку. Для цього просто змішайте всі інгредієнти зі списку до однорідності.
Коли сінабони спеклися, дайте їм трохи охолонути та полийте вершковим соусом. Гарбузові сінабони готові до сімейного частування. Смачного!
Раніше ми ділилися рецептом пирога з яблук, для якого не треба місити тісто.
Дивіться також, як приготувати сирники з гарбузом на сніданок.