Смак печива "вушка" відомий нам ще з дитинства. Цей смаколик чудово підходить до чаю або кави, а головне, що готується легко та з доступних інгредієнтів.
Рецептом печива "вушка" поділилася фудблогер Катерина під ніком recepty_przepisy у своєму Instagram.
Щоб приготувати дуже смачне печиво "вушка", вам знадобляться:
Для початку потрібно в мисці з’єднати сир та масло, збити блендером. Потім додати яйце, сіль, ванільний цукор, цукор, змішати.
Після цього всипати частину борошна з розпушувачем, замісити однорідне, м’яке тісто, яке трішки липне до рук. Борошно додавати поступово, орієнтуючись на консистенцію тіста, його кількість залежить від вологості сиру.
Далі загорнути тісто у плівку та поставити у холодильник на 1,5 години. Після цього розділити на дві частини. Розкачати тісто у вздовж в прямокутник, товщиною приблизно 0,5 см.
Потім посипати цукром з корицею та скласти корж з двох сторін до центру, потім знову один на другий. Рулет порізати на "вушка", товщиною 1 см.
Викласти на деко, застелене пергаментом. Випікати при температурі 200 градусів, близько 25 хвилин, до гарного рум’яного кольору.
Раніше ми писали про те, як приготувати донатси вдома.
Також читайте, як швидко приготувати зефір.