Готуємо бризолі з фаршем: смачніше за будь-які котлети і голубці
Бризолі з фаршем - неймовірна смакота, яка точно припаде до смаку всій вашій родині.
Рецептом поділилася відома українська блогерка Alina FooDee.
Складові:
- Яйця – 5 шт.
- Фарш – 500 г
- Цибуля – 1 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Сметана – 2 ст. л.
- Спеції – до смаку (я додала сушений часник)
- Сир – 100 г
- Сіль, чорний мелений перець – за смаком
- Вершкове масло – 1 ст. л.
- Рослинна олія
Покрокове приготування
Спочатку потрібно приготувати млинці з яєць: розбийте одне яйце, додайте сіль, перемішайте.
Вилийте яйце на сковороду. Обсмажте до рум'яності, переверніть. Посмажте 5 млинців.
Дрібно наріжте цибулю і обсмажте на суміші вершкового масла та олії.
Додайте обсмажену цибулю у фарш, перемішайте. Додайте сіль і чорний мелений перець.
Змішайте сметану із майонезом. Додайте спеції до смаку (наприклад, сушений часник).
Розподіліть по млинцю 1/5 частину фаршу. Зверху змастіть соусом. Покладіть шматочок сиру. Заверніть у рулет.
Викладіть бризолі у форму для запікання. Випікайте 20-25 хвилин при 200 градусах.
Раніше ми писали, як зробити біляші з м'ясом "як на базарі".
Також читайте, як приготувати чебуреки вдома "як на морі".