Яєчний салат на грінках: ідеальна закуска, коли гості вже на порозі
Часом буває так, що гості вже на порозі, а пригощати їх нічим. У такій ситуації вашим порятунком стане простий та дуже смачний яєчний салат, який подається на грінках.
Як приготувати швидку закуску, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт "ЯбПоїла".
Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти:
- 4 яйця
- 2,5 столові ложки майонезу (бажано зробити його самостійно, але допускається і магазинний варіант)
- 2 маринованого огірка (корнішон)
- кріп та зелена цибуля - на смак
- 1 чайна ложка діжонської гірчиці
- сіль та перець - на смак
- хліб для грінок.
Почнемо приготування. Спочатку зробіть грінки. Для цього потрібно нарізати білий хліб, після чого підсушити його у духовці. Зазвичай для того, аби хліб став сухим та хрустким, потрібно приблизно 5 хвилин.
А поки підсушується хліб починайте робити салат. Наріжте огірки, зварені яйця. Потім додавайте майонез, гірчицю, подрібнені зелень та цибулю, сіль та перець. Ретельно усе перемішайте, а потім викладайте салат на грінки.
Після цього подавайте страву на стіл. Смачний та весняний салат стане вдалим доповненням до будь-якої страви, а також може подаватися як самостійна закуска.
Нагадаємо, раніше ми вже розповідали, що зірки "МастерШеф" показали рецепт смаженої на вугіллі скумбрії.
Окрім цього, нещодавно стало відомо, як приготувати соус "Тартар".