Королівська сім'я, як і решта, любить побалувати себе смаколиками перед вихідними - у п'ятницю.
Колишній дворецький король Чарльз Грант Харрольд розповів про те, що члени королівської родини воліють на вечерю в п'ятницю ввечері, пише Express.
Грант Харрольд працював на короля Чарльза з 2004 по 2011 рік, в цей час він також піклувався про принца Вільяма, принца Гаррі й Кейт, принцесу Уельську.
Так, екс-співробітник королівського двору зазначив, що Чарльз часто щоп'ятниці їв рибу зі смаженою картоплею (традиційне для британців fish and chips), запиваючи їх чашкою чаю, виробленого в Шотландії.
Однак він пояснив, що незважаючи на те, що це традиційна британська їжа, вона була приготовлена по-іншому. Наприклад, замість тріски подавали рибу під назвою європейська солея.
Дворецький пояснив, що їсти рибу щоп'ятниці - давня традиція, перед якою не можуть встояти члени королівської родини.
У Шотландії, наприклад, дуже поширено щоп'ятниці їсти рибу зі смаженою картоплею. Зазвичай цю страву їдять з релігійної традиції, оскільки у п'ятницю м'ясо не вживають.
Колишній шеф-кухар покійної королеви Єлизавети Даррен Макгрейді раніше розповідав, що вона практично ніколи не їла рибу, обсмажену в клярі з картоплею, оскільки це було "надто для неї".
За його словами, королеві подобалася більш "вишукана риба з запеченим гарніром".
Але коли королівська родина зупинялася у Балморалі, королева іноді балувалася їжею на виніс.
Як ми раніше писали, Кейт Міддлтон блискуче відповіла дітям , коли вони запитали, скільки їй років.