Гарбуз - це джерело вітамінів, а суп з нього не тільки вас зігріє, а й порадує смакові рецептори. Приготувати його вдома дуже просто.
Рецептом ділиться РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на публікацію в Instagram блогера Дарини Дорошкевич.
Очистіть гарбуз від насіння, наріжте шматками, полийте оливковою олією і запечіть в духовій шафі при температурі 180 градусів. До овочів додайте 500 мл кипʼяченої води і подрібнить в пюре. Додайте згодом 1/2 ч.ложки солі, 1 ч.ложку копченої паприки, 500 мл вершків (20%, але можна будь-якої жирності).
Перемішайте і поставте на плиту. Помішуйте, доведіть до перших ознак кипіння і зніміть. Кипʼятити категорично не треба.
"Консистенцію супу видно на відео, якщо хочете рідкіший- додайте більше води", - зауважила блогер.
⠀
Як ми раніше писали, Клопотенко дав рецепт найніжнішої запіканки з гарбузом.
Раніше ми розповідали, як приготувати традиційну гарбузову кашу.