Без дріжджів і цукру: рецепт дієтичної паски для тих, хто піклується про фігуру
Для тих, хто піклується про свою фігуру, можна приготувати справжню дієтичну паску. В рецепті такої випічки абсолютно немає цукру, пшеничного борошна та дріжджів.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на YouTube-канал української кулінарки Лілії Цвіт.
Що знадобиться
Це ідеальний рецепт для тих, хто не споживає цукру та пшеничного борошна.
"Ви будете здивовані, що низькокалорійна корисна паска з простих продуктів може бути такою смачною. Як на мене, то це чудова ідея дієтичної паски", - зазначила Лілія Цвіт.
Для приготування знадобляться такі продукти:
- банани - 2 шт.
- яйця курячі - 4 шт.
- какао-порошок - 4 ч.л
- стевія - 8 ч.л
- рисове борошно - 4 ст.л
- розпушувач - 2 ч.л
- родзинки - 10 г
- лимон, цедра - 1 ст.л
- чорний шоколад - 100 г
- вершки 33% - 100 мл
Спосіб приготування
Спочатку у миску потрібно покласти нарізані банани, яйця, стевію, рисове борошно, какао-порошок і розпушувач. Все перебийте блендером до однорідної маси.
Далі додайте цедру лимона і просушені родзинки. Готову масу розподіліть по формах.
Відправте форми з тістом у духовку, розігріту до 180°C, на 20-30 хвилин.
Для глазурі шматочки шоколаду залийте гарячими вершками, перемішайте до однорідної маси і змастіть готові паски. Прикрасити паски можна сухофруктами.
Рецепт дієтичної паски (скриншот)
Раніше ми повідомляли, як приготувати смачну паску, яка тане в роті і довго не черствіє.
Також ми писали, що можна робити з залишками паски.