Кесадилья, відома страва мексиканської кухні, складається з хрусткої тортильї та різноманітної начинки - як м'ясної, так і овочевої. Курятина - досить дієтична, тож страва з цим інгредієнтом буде "легшою", попри різноманітні соуси.
Про те, як швидко приготувати кесадилью вдома, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на кулінарний Telegram-канал "рецепти від mil_alexx".
Для того, щоб приготувати 1 порцію цієї смачної і легкої мексиканської вечері, потрібні такі продукти:
Спочатку приготуйте начинку для кесадильї. Розігрійте пательню з олією, в цей час промийте філе. Трохи зачекайте, доки з нього стече рідина, а потім наріжте невеликими смужками.
Помийте перець, видаліть плодоніжку та серединку, і наріжте перець маленькими кубиками. Очистьте цибулю і також наріжте кубиками, такого ж розміру як перець. З кукурудзи злийте рідину.
Викладіть м'ясо на розігріту пательню, додайте сіль, чорний перець, спеції та паприку. Смажте протягом приблизно 8 хвилин, постійно помішуючи. Коли курятина буде готова, перекладіть її на тарілку.
До пательні з олією всипте перець і цибулю, перемішуючи, смажте овочі протягом 4-5 хвилин. Після цього всипте кукурудзу, додайте курку, і залийте томатним пюре.
Зменште вогонь і тушкуйте начинку протягом декількох хвилин, періодично перемішуючи інгредієнти.
Викладіть готову начинку на одну половину тортильї, натріть сир і присипте ним м'ясо з овочами. За бажанням, також можна додати свіжі помідори або огірок.
Накрийте начинку другою половиною тортильї і перекладіть кесадилью на пательню чи гриль. Смажте протягом 2-3 хвилин, щоб тортилья отримала золотисту скоринку. Після цього смачна і легка вечеря готова.
Нещодавно ми розповідали, як готувати котлети "Кордон Блю".
А також писали про те, як готувати фрикадельки з тушкованими овочами.