Рисова каша - чудовий гарнір до м'яса, риби чи овочів. Але сам по собі рис має нейтральний смак, який варто урізноманітнити, додавши дві ложки продукту, що зазвичай є в холодильнику.
Про цікавий лайфхак дізнайтеся нижче в матеріалі Styler.
Фахівці радять під час приготування рисової каші додати у воду трохи простого молока.
Для чашки рису вам знадобиться дві чашки води з додаванням двох ложок звичайного молока - домашнього чи магазинного.
Наявність молочного продукту у воді знижує ризик появи "традиційних" проблем, пов'язаних із приготуванням рисової каші.
Імовірність того, що рис розвариться, буде дуже низькою. Крім того, завдяки додатковому інгредієнту крупа навряд чи склеїться.
Таким чином ви отримаєте ідеальну рисову кашу: нерозварену, розсипчасту і при цьому повністю готову.
Крім того молоко сприятиме покращенню смаку страви: каша вийде більш насиченою і смачною.
Добре промийте крупу, закип'ятіть і підсоліть воду, закладіть крупу з розрахунку 1 склянку рису на 2 склянки води.
Кашу треба варити на середньому вогні при слабкому кипінні, зрідка помішуючи. Варити треба 20 хвилин. Також можна зняти раніше (як тільки рис розбухне) і залишити в теплому місці на 30 хвилин.
Раніше ми писали, яку гречку треба просто варити, а яку варто запарити.
Також дізнайтеся, чи можна часто їсти вермішель швидкого приготування.