Багато людей думають, що морозиво категорично не можна їсти при болі горлі. Однак, це не так, адже такий продукт може навіть тимчасово полегшити стан.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Huffpost.
Важливо, що це полегшення часто буває короткочасним, а високий вміст цукру в більшості морозива може посилити запалення та знизити імунітет. Варто їсти невелику порцію та дуже повільно, не ковтаючи великі шматки.
додаткові переваги, наприклад, вітамін С для імунної системи або білок для енергії.
Найкраще також обирати вершкові, м’якіші сорти, які менш імовірно дратують горло. Ваніль та інші м’які смаки є кращими, оскільки сильні та кислі смаки, такі як цитрусові чи шоколад, можуть посилити подразнення.
Морозиво або холодний напій не призведе до застуди. Її причина - бактерії та віруси. А холод якраз знімає біль, так само як діє лід, прикладений до синця.
Раніше ми повідомляли, як визначити, чи ви ще заразні після грипу чи застуди.
Також педіатр називала 5 заборон у лікуванні кашлю у дітей.