Якщо хочете вразити свою малечу, то приготуйте їм чорнично-вишневі оладки на сніданок. Повірте, вони сподобаються дітям не лише смаком, а й кольором. А ще цей рецепт має веганський варіант, тому підійде тим, хто дотримується певних обмежень у їжі.
Рецептом поділився шеф-кухар Володимир Ярославський в Instagram.
"Ви можете здивувати дітей чи свою кохану людину, приготувавши щось смачне, корисне і ще й незвичного кольору. Тож бажаю натхнення і схвальних відгуків", - каже кулінар.
Інгредієнти на дві порції:
До ягід додайте воду і замінник яєць, тоді занурювальним блендером перебийте в однорідну масу. Додайте цукор, олію, перемішайте і додайте просіяне борошно разом з розпушувачем.
Обсмажте оладки на олії на невеликому вогні. Перевертайте їх обережно й акуратно - вони дуже ніжні.
Полийте оладки згущеним молоком, прикрасьте ягодами і подавайте до столу.
Замість яєчного порошку можна взяти 1 велике яйце і вдвічі менше води, ніж вказано у рецепті. Або замінити порошок на 20 г борошна та 5 г розпушувача, а цукор - на 1 банан.
Раніше ми ділились рецептом ідеального літнього десерту з персиком.
Читайте також про те, як замаринувати черешні по рецепту зіркового шеф-кухаря.