На Різдво люди з’їдають в середньому 6000 калорій, що приблизно втричі перевищує рекомендовану добову норму. Дієтологи розповіли, як зробити святкове застілля корисним для здоров'я.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Express.
Дієтолог Прія Тью розповів, що під час приготування картоплі варто збризнути її рослинною олією або приготувати в духовці на ріпаковій олії.
До того багато магазинних продуктів містять велику кількість солі, що може підвищити артеріальний тиск, а харчування з високим вмістом насичених жирів пов’язано з хворобами серця.
Знежирений сир чеддер є одним із не жирніших сирів на ринку і
Раніше ми повідомляли про 5 видів чаїв, які зміцнюють імунітет та захищають від вірусів.
Також ми писали про 7 видів зігріваючих супів, які корисно їсти взимку.