Мисливський шніцель - страва класичної німецької кухні. Зазвичай його їдять з картоплею. Це смажений у паніруванні шматок телятини чи свинини, який подають під вершковим грибним соусом. Така страва стане чудовим варіантом для вечері.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Shuba.
У деяких регіонах Німеччини "Jägerschnitzel" називають мисливські ковбаски у паніруванні під томатним соусом.
Для приготування підготуйте такі інгредієнти:
Спочатку потрібно промити м'ясо, обсушити, відбити, посолити і поперчити. Часник подрібніть та натріть ним шніцелі і обмастіть їх гірчицею.
Далі запаніруйте в борошні і обсмажте на розігрітій з олією сковороді до рум’яної скоринки (приблизно по 5 хвилин з кожного боку).
Гриби помийте і поріжте шматочками, цибулю почистіть і подрібніть кубиками.
Розігрійте сковороду з олією та обсмажте до прозорості цибулю, висипте гриби та смажте далі кілька хвилин. Потім додайте 1 ст. л борошна і сметану, налийте трохи води, посоліть, перемішайте і готуйте соус на маленькому вогні 3 хвилини.
Подавайте шніцелі до столу під грибним соусом.
Раніше ми повідомляли, як приготувати макаронами з курячими сердечками.
Також читайте, як вдома смачно приготувати смачні котлети по-німецьки.