Деруни - улюблена страва багатьох. Усі їли класичну страву з картоплею, але зовсім незвичайними вважаються хрусткі солодкі деруни з яблуками.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на YouTube-канал Twins Kitchen.
На приготування яблучних дерунів потрібно лише 20 хвилин.
Для приготування знадобляться такі продукти:
Спочатку потрібно помити яблука, очистити та натерти в миску на середню тертку. Після цього додайте до них яйця, цукор, мелену корицю, мелений мускатний горіх, ваніль та борошно. Ретельно все перемішайте, щоб добре з’єдналися всі інгредієнти.
Далі сковорідку потрібно змастити вершковим маслом. Яблучну масу викладайте столовою ложкою, надайте їй необхідної форми.
Обсмажуйте деруни до золотистого кольору з обох боків.
Раніше ми повідомляли, як приготувати смачні деруни з моркви.
Також ми писали, що додати в деруни, щоб вони не темніли.