Кабачки зараз уже у доступній ціні, тому можна експериментувати із новими стравами із них. Чудовою літньою закускою, яка до того ще й дієтична, є кабачкові вафлі.
Оригінальним рецептом поділилась кулінарний блогер Anny Cooking на своїй сторінці в Instagram.
"У сезон кабачків варто приготувати кабачкові вафлі. Це прекрасна дієтична страва і чудова смачна закуска", - каже кулінар.
Приготування займає не більше пів години часу.
Інгредієнти на 8-10 вафель:
Кабачок натріть на середній терці, посоліть ~ 1/2 ч. л і залиште на 10 хв. Кабачок відтисніть від зайвої вологи, додайте яйце, натертий сир, борошно, розпушувач, перемішайте і додайте нарізану зелень.
1 вафелька - 1 ст. л тіста. Смажте на розігрітій вафельниці до золотистості. По часу випікання - орієнтуйтесь по вашій вафельниці. Подавайте вафлі зі сметанкою.
Смачного!
Раніше ми розповідали про те, як приготувати найсмачнішу і найпростішу закуску з кабачка.
Читайте також про те, як консервувати кабачки за "технологією" Клопотенка.