Чим накрити паску чи десерт, щоб не зіпсувати глазур. Шеф-кухар вразив простим лайфхаком
Український шеф-кухар Анатолій Добровольський вирішив перевірити лайфхак, завдяки якому десерти з кремом можна легко накрити та зберігати, навіть якщо вдома немає спеціальних контейнерів. А у коментарях під його відео юзери зазначили, що цей метод чудово підійде на Великдень, коли господині захочуть накрити паски.
Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на допис, яким шеф-кухар поділився на своїй сторінці в Instagram.
Як накрити десерт чи паску, якщо немає контейнера
Так, блогер подивився відео, на якому показали цікавий "хак" з харчовою плівкою. Він вирішив його перевірити та взяв тарілку, на якому стояв десерт.
Потім шеф-кухар обмотав плівку навколо страви так, аби нижній край торкався тарілки, а верхній був у руці. Спочатку це буде мати досить дивний вигляд, але не поспішайте з висновками.
Потім потрібно почати скручувати верхню частину плівку, вона почне наближатися до десерту, а нижня частина має прилипнути до тарілки. І буквально за секунду ви побачите, що усе це перетворилося на досить непоганий "купол".
Десерт дійсно надійно захищений від комах та повітря, тому не буде швидко пересихати й псуватися. До того ж це дуже зручно тоді, коли страва досить велика й не вміщається у звичайні контейнери.
Як реагує мережа
У коментарях під відео Добровольського користувачі пишуть:
- "Це як маленький мішок для твого торта"
- "Супер, так зручно!"
- "Сховаю так свої паски цього Великодня, дякую!".
Нагадаємо, нещодавно ми вже розповідали, як легко зняти стару фарбу з оградки.
Окрім цього, раніше блогерка показала, як приготувати бюджетну вечерю з м'ясом.