Зараз дуже багато дієтологів сперечаються, а чи справді потрібні супи у щоденному раціоні?
Нутриціолог Світлана Фус вирішила поставити крапку у цьому спірному питанні.
Експерт зазначила, що принципової необхідності саме у перших рідких стравах нашого організму немає. Для здоров'я дуже важливо, щоб ми їли не тільки сиру їжу, а й термічно оброблену. ⠀
⠀
Однак супи бувають різними, їх можна приготувати так, щоб зберегти максимальну цінність всіх інгредієнтів, що входять до них.⠀
⠀
Нежирні бульйони з птиці, кролика, яловичини – високопоживні продукти для ослаблених хворих, супи-пюре – дбайливе харчування для слизової оболонки шлунка, кишечника та при різних захворюваннях травної системи.
До речі, не забувайте, що в холодну пору року тарілка теплого супу завжди допоможе наситити швидше організм і не дасть переїсти.
Раніше Світлана Фус розповідала, який фрукт потрібно обережно їсти чоловікам .
Також читайте, що дієтолог спростувала головний міф щодо необхідності сніданків.