Рецептів приготування курячих крилець є безліч. Але тут найважливіше - маринад. Саме від нього залежить смак страви.
Оригінальним рецептом приготування крилець на грилі поділився шеф-кухар Володимир Ярославський в Instagram.
"Усі мої друзі знають - я обожнюю крильця. Смакувати їх треба одразу - вони смачні щойно приготовані! Я вирішив жартівливо зняти, як смачно замаринувати і посмажити крильця. Та й стільки чекав, поки стухне трішечки жар, що вже не було сил дочекатися правильної температури. Ви так не робіть", - каже кухар.
Інгредієнти:
Усе змішайте і поставте у холодильник на кілька годин, а краще на ніч. Потім розпаліть вогонь, дочекайтесь, поки буде дуже легкий жар.
На повільному вогні запікайте 25-30 хвилин, перегортаючи крильця по кілька разів, до утворення рум’яної скоринки. Тоді вони вийдуть добре протомлені, соковиті і ніжні в середині.
Найкраще їх їсти відразу після приготування. До крилець можна брати будь-який соус.
Раніше ми ділились рецептом приготування лисичок від Ярославського.
Читайте також про те, як приготувати малосольні цукіні за рецептом від Ярославського.