Будуть соковиті і ніжні. Шеф-кухар поділився секретами приготування курячих крилець
![Будуть соковиті і ніжні. Шеф-кухар поділився секретами приготування курячих крилець](https://www.rbc.ua/static/img/_/k/_kolazh_1628_650x410.jpg)
Рецептів приготування курячих крилець є безліч. Але тут найважливіше - маринад. Саме від нього залежить смак страви.
Оригінальним рецептом приготування крилець на грилі поділився шеф-кухар Володимир Ярославський в Instagram.
Рецепт смажених крилець
"Усі мої друзі знають - я обожнюю крильця. Смакувати їх треба одразу - вони смачні щойно приготовані! Я вирішив жартівливо зняти, як смачно замаринувати і посмажити крильця. Та й стільки чекав, поки стухне трішечки жар, що вже не було сил дочекатися правильної температури. Ви так не робіть", - каже кухар.
Інгредієнти:
- 1 кг - крилець
- 9 г - солі
- 1 ч. л. - соусу ворчестер чи соєвого
- 0,5 ч. л. - сухого часнику
- трішки паприки
- чорного перцю
- 1 ч. л. - яблучного оцту
- 35-40 г - олії
Як приготувати
Усе змішайте і поставте у холодильник на кілька годин, а краще на ніч. Потім розпаліть вогонь, дочекайтесь, поки буде дуже легкий жар.
На повільному вогні запікайте 25-30 хвилин, перегортаючи крильця по кілька разів, до утворення рум’яної скоринки. Тоді вони вийдуть добре протомлені, соковиті і ніжні в середині.
Найкраще їх їсти відразу після приготування. До крилець можна брати будь-який соус.
Раніше ми ділились рецептом приготування лисичок від Ярославського.
Читайте також про те, як приготувати малосольні цукіні за рецептом від Ярославського.