Баклажани для лінивих. Таку смачну закуску з'їдять на "раз-два"
Закуски з баклажанів - люблять багато хто, але не всі хочуть "заморочуватися" з їхньою консервацією. Пропонуємо вам швидкий рецепт цих овочів, з яким впорається навіть лінивий.
Як приготувати баклажани розповіли у Telegram-каналі "Домашня консервація. Кулінарія".
Що вам знадобиться:
- 10 шт. баклажанів
- 10 шт. моркви
- 10 шт. червоного болгарського перцю
- 10 великих помідорів
- 4 цибулини
- 1 головка часнику
- 1,5 склянки 6% столового оцту
- 150-200 грам олії
- 5 ч. л. солі
- 5 ч. л. цукру
- 1-2 шт. пекучого перцю
Покроковий рецепт приготування
Баклажани наріжте кружальцями, не очищаючи. Покладіть у каструлю, болгарський перець наріжте великими кільцями. Помідори наріжте крупно. Цибулю та моркву подрібніть кільцями, також покладіть у каструлю.
Рублений часник і різаний тонкими кільцями червоний перець покладіть зверху.
Вилийте в каструлю олію, трохи столового оцту, посоліть і додайте цукор. Після того, як усі овочі півгодини прокип'ятилися, покладіть в стерилізовані банки і закатайте.
Раніше ми ділилися рецептом скумбрії, яку з'їдають миттєво.
Також дізнайтеся, як приготувати смачні кабачки в духовці.