Кабачки - це овочі, які люблять багато українців. Їх смажать, запікають, роблять рагу, а також консервують на зиму. Але не багато хто знає, що робити, щоб культура плодоносила кілька разів за сезон.
Як зробити так, щоби збирати врожай кілька разів, розповіла в Instagram кулінарний блогер Дар'я Дорошкевич.
Багато хто не зрізує маленькі кабачки, бо думає, що така менша врожайність. Але це не так.
"Чим частіше ви зрізаєте кабачки, тим більше квітів і зав'язей буде. І щоразу, коли росте переросток, це стримує розвиток рослини. До речі, із огірками теж саме. Виростили "кабана" - загальмувало зростання рослини", - розповіла Дорошкевич.
Читайте також, що категорично не можна робити на грядках і в саду.
До речі, раніше ми розповідали про те, що коли можна буде робити на городі в липні.