Запечені гомілки - це проста та популярна на застіллях страва. Крім того, подавати та готувати їх можна різними способами.
Тому Євген Клопотенко розповів, як приготувати ідеальні курячі гомілки у відео на своєму YouTube-каналі.
Для приготування візьміть:
Для початку перекладіть гомілки в окрему миску, додайте туди гвоздику, соєвий соус і мед. Перемішайте все разом. Маринад майже готовий. Особливу роль у ньому відіграє мед, який карамелізується в процесі випікання і надасть солодкого присмаку.
Наступним кроком наріжте цибулю півкільцями. Натріть імбир на терці. Додайте цибулю та імбир до гомілок і знову все перемішайте.
Запікати м'ясо краще в рукаві, адже тоді весь маринад залишатиметься всередині, і це суттєво вплине на смак та аромат страви. Тож покладіть гомілки в рукав, його - у форму.
Відправляйте в духовку на 40-60 хвилин за температури 180 градусів. До основної страви можете зробити будь-який улюблений гарнір і смакуйте!
Раніше ми писали, як приготувати квас самостійно в домашніх умовах.