Правильне прибирання кухні має величезне значення не тільки для зручності, але і для гарного настрою. Коли все прибрано, то у приміщенні з'являється багато вільного місця.
Що необхідно прибрати з кухні - читайте на Styler нижче.
У кухонних шафах і на полицях потрібно періодично робити ревізію. Там можна знайти предмети, якими ви ніколи не користувалися і не будете цього робити.
Якщо цього не сталося за кілька років, ймовірності її використання практично немає. Тому не шкодуйте не тільки поламаних, але і непотрібних предметів. В результаті з'явиться багато вільного місця.
Усі старі банки з варенням, крупою, борошном та приправами, які стали неприємно пахнути, потрібно викинути. Вони можуть становити серйозну загрозу для життя.
Тому ніколи не тримайте те, що не встигли спожити у потрібний термін. Купуйте продукти у невеликій кількості.
У кожного вдома є посуд, який використовується лише на свята. Однак, їй не місце на кухні. Все тому, що такий посуд займає багато місця, а також завжди є небезпека його розбити або пошкодити.
Посуд варто скласти у ящик і покласти у сервант. Тоді посуд не буде заважати на кухні й можна у будь-який час його дістати та поставити на святковий стіл.
Якщо на рушниках з'явилися плями, які вже не виводяться, то їх потрібно викинути. Витирати руки таким рушником вже не приємно, а вони лише займають зайве місце.
Те ж саме стосується всіх інших ганчірок, губок для миття посуду або протирання поверхонь. Їх потрібно тримати у чистоті, адже на них з'являються мікроби, цвіль та неприємний запах.
Коли спеції стають старими, то вони втрачають свій смак та стають ідеальним середовищем для шкідників. Не роздумуючи кидайте їх у відро для сміття.
Яскраві картинки та обкладинка на кулінарній книзі часто приваблюють домогосподарок, але не всі по ним готують. Якщо не можете їх прочитати, то вони вам не потрібні. Краще віддайте подрузі або знайомим.
Раніше ми повідомляли, що станеться, якщо часто залишати брудний посуд на ніч.
Також ми писали, як зрозуміти, що настав час міняти посуд та кухонні інструменти.