ua en ru

ЗСУ атакували шість районів скупчення ворога за добу: зведення з фронту

ЗСУ атакували шість районів скупчення ворога за добу: зведення з фронту Фото: на фронті за добу відбулося 186 боїв (Getty Images)

На фронті за минулу добу відбулося 186 бойових зіткнень. Росіяни активно штурмують відразу на кількох напрямках.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

За минулу добу ракетні війська та артилерія Сил оборони уразили засіб ППО, шість районів зосередження озброєння і військової техніки та один польовий склад боєприпасів російських загарбників.

Ситуація на напрямках:

Куп’янський. За добу відбулося 23 атаки окупантів. Сили оборони відбивали штурмові дії противника неподалік Петропавлівки, Кучерівки, Колісниківки, Кругляківки, М'ясожарівки, Степової Новоселівки, Піщаного, Вишневого та Лозової.

Лиманський. Ворог атакував 19 разів. Намагався просунутись уперед у бік Новомихайлівки, Греківки, Невського, Новосадового та Торського.

Сіверський. Українські захисники відбивали три штурмові дії російських загарбників поблизу Верхньокам’янського, Івано-Дар'ївки та Виїмки.

Краматорський. Окупанти атакували дев’ять разів у районах Калинівки, Часового Яру та Ступочок.

Торецький. Ворог за підтримки авіації здійснив 15 атак у районах Торецька та Щербинівки.

Покровський. Захисники зупинили 36 штурмових і наступальних дій агресора у бік населених пунктів Миролюбівка, Лисівка, Крутий Яр, Селидове, Новотроїцьке, Мирноград та Михайлівка.

Курахівський. Сили оборони відбили 47 атак. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах Ізмайлівки, Гірника, Курахівки, Желанного Другого, Цукуриного, Новодмитрівки, Новоселидівки, Георгіївки, Костянтинівки, Курахового, Зоряного, Дальнього та Антонівки.

Времівський. Противник здійснив чотири штурми наших позицій у районі Богоявленки. Активно залучав для ударів на напрямку штурмову і бомбардувальну авіацію.

Оріхівський. Відбито одну ворожу атаку неподалік Роботиного.

Придніпровський. Російські загарбники атакували наші позиції дев'ять разів. Отримали жорстку відсіч, зазнали втрат.

Курський. Триває операція українських сил.