ua en ru

Зранку росіяни обстріляли Краматорськ та Костянтинівку: троє загиблих та троє поранених

Зранку росіяни обстріляли Краматорськ та Костянтинівку: троє загиблих та троє поранених Фото: Краматорськ та Костянтинівку Донецької області обстріляла РФ 14 червня (facebook.com/pavlokyrylenko.donoda)

Троє людей загинули і трьох людей було поранено після обстрілу Краматорська та Костянтинівки Донецької області рано вранці у середу, 14 червня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook голови Донецької ОВА Павла Кириленка.

"Рашисти вдарили удосвіта - о 5-й ранку - спрямували ракети по Краматорську та Костянтинівці", - розповів він.

Краматорськ

Дві людини загинули і двоє поранені у Краматорську. Ракети, випущені окупантами, влучили у приватний сектор міста у Краматорську, вщент зруйнувавши щонайменше 5 і пошкодивши зо два десятки приватних будинків.

Оновлено. За даними ДСНС України, через ракетний обстріл Краматорська, під завалами понівечених будинків опинилися люди.

"У ході проведення аварійно-рятувальних робіт надзвичайники врятували 2 осіб, також з-під завалів було деблоковано тіла 2 загиблих осіб", - йдеться в повідомленні.

Костянтинівка

Одна людина загибла і одна поранена - у Костянтинівці. У Костянтинівці - два будинки зруйновані і пошкоджені 55. Крім того, постраждав газогін та електромережі.

Оновлено. Як розповіли у ДСНС України, у Костянтинівці внаслідок обстрілу виникла пожежа житлового будинку на території приватного домоволодіння, яку рятувальники ліквідували на площі 96 м кв.

Під час повторної атаки снаряд потрапив у господарчу споруду, внаслідок чого виникло загоряння, яке рятувальники ліквідували на площі 20 м кв.

Оновлено. За попередніми висновками експертів, Краматорськ та Костянтинівку 14 червня російські окупанти обстріляли ракетами Х-22.

Обстріли Донецької області

Російські війська не залишають спроби повного захоплення Донецької області. Населені пункти регіону постійно перебувають під обстрілами. Останнім часом від обстрілів страждають навіть ті міста та села, які знаходяться у відносному тилу. Наприклад, ту ж саму Костянтинівку окупанти обстріляли і 12 червня. Тоді загинула одна людина, ще двоє отримали поранення.