ua en ru

Жителів Житомирської області попередили про небезпеку після ракетного удару

Жителів Житомирської області попередили про небезпеку після ракетного удару Ілюстративне фото: росіяни вдарили по Житомирській області ракетами (naked-science.ru)

Російські окупанти сьогодні, 26 серпня, вдарили по Житомирській області ракетами з касетними боєприпасами. Вони становлять загрозу для місцевих мешканців.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка у Telegram.

"Шановні жителі області, за інформацією спеціальних служб, сьогодні під час масованої ракетної атаки ворог використав ракети з касетною бойовою частиною. Поки що є ймовірність того, що касетні елементи можуть бути поза атакованими об'єктами", - зазначив він.

Жителів Житомирської області попередили про небезпеку після ракетного ударуФото: росіяни вдарили по Житомирській області ракетами з касетними боєприпасами (t.me/zhytomyrskaODA)

Бунечко додав, що у разі, якщо мешканці Житомирської області знайшли предмет, який схожий на касетний боєприпас, необхідно:

  • ні в якому разі не наближатися до нього;
  • не чіпати його;
  • викликати поліцію чи рятувальників.