ua en ru

Зеленський про Росію: якщо один терорист вбиває іншого, то в такій державі знайдеться третій

Зеленський про Росію: якщо один терорист вбиває іншого, то в такій державі знайдеться третій Фото: президент України Володимир Зеленський (Віталій Носач, РБК-Україна)

У державі, в якій один терорист вбиває іншого, завжди знайдеться й третій.

Про це заявив президент Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на виступ на щорічному міжнародному економічному форумі "Амброзетті".

"Хіба є якась сила в тому, щоб ударити ракетою по літаку зі своїм конкурентом, а самому при цьому боятися вилетіти з Росії в будь-яку державу, та й по своїй державі їздити виключно на бронепоїзді. Хоча це закономірність, бо якщо один терорист вбиває іншого терориста, то в такій державі знайдеться третій", - заявив президент, говорячи про Росію та загибель ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.

Смерть Пригожина

Літак лідера ПВК "Вагнера" розбився 23 серпня неподалік резиденції Володимира Путіна на Валдаї. В результаті авіакатастрофи загинули десять людей. Російська влада стверджувала, що серед пасажирів був і Євген Пригожин.

При цьому через декілька днів Кремль заявив, що в результаті авіакатастрофи загинув ватажок ПВК "Вагнера". 29 серпня його таємно поховали на Прохорівському цвинтарі в Санкт-Петербурзі.

Спікер Кремля Дмитро Пєсков заявив, що однією з версій аварії літака Євгена Пригожина є "навмисне злодіяння".

У Білому домі не виключають, що Путін може бути причетний до загибелі Пригожина, оскільки Кремля має довгу історію вбивства опонентів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.