ua en ru

Зеленський приїхав на Донбас і представив нового командувача Об’єднаних сил

Зеленський приїхав на Донбас і представив нового командувача Об’єднаних сил Фото: президент України Володимир Зеленський (president.gov.ua)

Президент України Володимир Зеленський приїхав у Донецьку область. Він представив нового командувача Об’єднаних сил генерала Андрія Гнатова.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Зеленського у Telegram.

Глава держави зазначив, що прибув на Донбас з головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським та новим командувачем Об’єднаних сил генералом Гнатовим.

"Представив сьогодні офіційно Андрія Гнатова всім, хто відповідає за оборону на Донеччині. Заслухали доповіді безпосередньо з позицій", - повідомив президент.

Зеленський також зустрівся з бійцями 110 та 47 бригад, які воюють на сході України. Своє звернення президент записав у Покровську, неподалік якого точаться активні бойові дії.

Фото: Зеленський приїхав на Донбас (president.gov.ua)

Також, як зазначив президент, він провів нараду у Донецькій області щодо безпеки та підтримки людей.

"І буде окрема розмова в Києві, зокрема з урядовцями, які повинні бути і тут, і в інших місцях поблизу фронту - у складних громадах, де людям потрібні негайні рішення. Рішення, яких просто із Києва не видно. І був здивований, що деякі профільні урядовці не були тут по пів року і більше. Буду робити щодо них відповідні висновки", - додав Зеленський.