ua en ru

Зеленський про операцію України в Курській області: це не лише справедливо, але й ефективно

Зеленський про операцію України в Курській області: це не лише справедливо, але й ефективно Фото: Володимир Зеленський, президент України (Getty Images)

Українські воїни у рамках операції у Курській області не лише відновлюють справедливість. Вони також досягають ефективних результатів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на виступ президента України Володимира Зеленського на Ветеранському форумі.

Глава держави нагадав, щойно повернувся до Києва з районів Сумської області, які межують із Росією, і звідки українські підрозділи "надзвичайно ефективно" відповідають ворогові на вторгнення. Вони відправляють війну росіянам додому.

"І це абсолютно справедливо. Але крім справедливості, це також дуже ефективно. Ми всі повинні розуміти: щоб вигнати окупанта з нашої землі, ми повинні створювати російській державі якнайбільше проблем на її території. І ця героїчна робота все більш влучна, все більше далекобійна, все більш результативна", - зазначив президент.

Він наголосив, що українські операції в Донецькій, Харківській, Херсонській областях, звільнення Чорного моря від російського флоту, операція у Курській області та практично щоденні удари по військових об'єктах росіян - "системний шлях захисту України, шлях завершення цієї війни на умовах незалежної України".