ua en ru

Зеленський незабаром може відвідати Варшаву, - МЗС Польщі

Зеленський незабаром може відвідати Варшаву, - МЗС Польщі Фото: президент Польщі Анджей Дуда і президент України Володимир Зеленський (Віталій Носач, РБК-Україна)

Президент Володимир Зеленський може відвідати Польщу. Не виключається його візит у Варшаву найближчим часом.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника голови Міністерства закордонних справ Польщі Павла Яблонського в ефірі Radio Wnet.

"Думаю, це відбудеться найближчим часом, але не випереджатимемо події. Ми точно не анонсуватимемо цей візит, як це зазвичай буває з іншими главами держав. У разі з президентом Зеленським такого анонсу не буде, з безпекових причин", - заявив Яблонський.

За його словами, "дуже інтенсивні контакти" між лідерами Польщі та України тривають весь час.

Примітно, що вчора президент України Володимир Зеленський розповів про телефонну розмову з польським колегою Анджеєм Дудою.

За підсумками якої Зеленський анонсував, що йде підготовка до "важливих заходів".

Нагадаємо, що на початку лютого президент Володимир Зеленський після європейського турне зустрівся з колегою Анджеєм Дудою у польському Жешуві.

Додамо, як стало відомо, сторони під час цієї зустрічі обговорили можливість візиту українського президента Володимира Зеленського до Варшави.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.