ua en ru

Зеленський і прем'єр Польщі підписали протокол щодо постачання оборонної техніки для України

Зеленський і прем'єр Польщі підписали протокол щодо постачання оборонної техніки для України Фото: президент України Володимир Зеленський та премʼєр Польщі Матуеш Моравецький (twitter.com/PremierRP)

У середу, 5 квітня, президент України Володимир Зеленський і премʼєр-міністр Польши Матеуш Моравецький підписали протокол щодо постачання оборонної техніки для України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Канцелярії польського премʼєра у Twitter.

"Прем'єр-міністр Моравецький та президент України Зеленський підписали протокол про наміри щодо співпраці у сфері постачання оборонного обладнання", - йдеться у повідомленні.

Мова йде, зокрема, про постачання колісних бронетранспортерів Rosomak.

Бронетранспортери Rosomak польського виробництва нещодавно Україна замовила у Варшави.

Нагадаємо, що сьогодні президент Володимир Зеленський перебуває із офіційним візитом в Польщі разом з українською делегацією.

Всі головні новини щодо офіційного візиту президента Володимира Зеленського до Польщі - можна дізнатися в матеріалі РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.