ua en ru

Зеленський: хто б і до чого не схиляв Мінськ - це їм не допоможе

Зеленський: хто б і до чого не схиляв Мінськ - це їм не допоможе Фото: президент України Володимир Зеленський (GettyImage)

Росія не зможе просуватися далі шляхом ракетних ударів і їй доведеться припинити свою агресію, оскільки Україна постійно зменшує потенціал російської армії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського на Telegram-каналі Офісу президента України.

Президент підкреслив, що ППО - це постійний пріоритет Ставки верховного головнокомандувача, і звернувся до партнерів допомогти якомога швидше захистити українське небо і надати Україні сучасні системи ППО у достатній кількості. Це допоможе позбавити державу-терориста головного інструмента її терору.

"Це буде одним із найпотужніших кроків, що наблизять закінчення агресії. Росії доведеться йти шляхом припинення агресії, коли вона більше не зможе йти шляхом ракетних ударів", - сказав президент.

Крім того, Зеленський звернув увагу на ще одне питання, яке розглядалося на Ставці, - це захист кордонів як з Росією, так і Білоруссю.

"Це наш постійний пріоритет, і ми готуємось до всіх можливих оборонних сценаріїв. Хто б до чого не схиляв Мінськ, це їм не допоможе, як і всі інші хворі ідеї у цій війні проти України".