ua en ru

У Запоріжжі пролунали вибухи під час повітряної тривоги

У Запоріжжі пролунали вибухи під час повітряної тривоги Фото: у Запоріжжі пролунали вибухи під час повітряної тривоги (Віталій Носач, РБК-Україна)

У Запоріжжі сьогодні, 7 листопада, увечері місцеві мешканці почули звуки вибухів. У Запорізькій області оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Суспільне".

Представники місцевої влади поки що не підтверджують вибухи у Запоріжжі та не розкривають подробиць.

Місцевим жителям слід залишатися в укриттях до завершення повітряної тривоги.

Варто зазначити, що Повітряні сили Збройних сил України попередили про загрозу застосування балістичного озброєння в Запорізькій та інших областях, де оголошено тривогу.

Оновлено 18:53

За словами голови Запорізької обласної військової адміністрації Юрія Малашка, о 17:30 росіяни завдали двох ракетних ударів по цивільній інфраструктурі в одному з населених пунктів Михайлівської громади Запорізького району.

Тип ракет уточнюється, а інформації щодо постраждалих немає, додав чиновник.

Обстріли Запоріжжя та області

Нагадаємо, російські окупанти регулярно обстрілюють Запорізьку область. Її частина все ще залишається під контролем російських солдатів, що дозволяє їм використовувати для обстрілу свою артилерію та реактивні системи залпового вогню.

Нещодавно ворог ударив по околицях Запоріжжя за допомогою балістичної ракети. Внаслідок влучання були руйнування.

Також росіяни атакували одне з сіл у Запорізькій області, ракета влучила по скупченню військових 128-ї окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади.