ua en ru

У Запоріжжі та Херсоні пролунали вибухи

У Запоріжжі та Херсоні пролунали вибухи Фото: в Запоріжжі та Херсоні пролунали вибухи (Getty Images)

У Запоріжжі сьогодні, 22 березня чули звуки вибухів, там наразі оголошена повітряна тривога. Трохи згодом вибухи почули і в Херсоні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на місцеві Telegram-канал.

Оновлено 11:53. В ОП повідомили про обстріл Запоріжжя

"Росіяни обстрілюють Запоріжжя. Під ворожим вогнем - житлові будинки, також острів Хортиця", - написав керівник ОП Андрій Єрмак.

Оновлено 11:38. У Херсоні також повідомили про вибухи.

___

"У декількох районах міста було чути звуки вибухів", - пишуть в мережі.

Тим часом у Запорізькій ОВА закликали місцевих жителів перебувати в безпечних місцях до завершення повітряної тривоги.

"Зберігайте інформаційну тишу! Не розповсюджуйте фото- та відео матеріали - не допомагайте ворогу корегувати вогонь. Надмірна інформаційна увага шкодить Силам оборони України. Зберігаємо спокій та віримо у ЗСУ!" - закликали в ОВА.

Нагадаємо, що цієї ночі війська РФ з Брянської області запустили по Україні 21 дрон-камікадзе "Шахед", з яких 16 були збиті.

Зокрема, приліт по об'єкту інфраструктурі зафіксували в Житомирській області, а в Київській області по цивільній, є загиблі.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна - www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.