ua en ru

Вогняне HIMARS-шоу. Сирський показав відео знищення позиції окупантів

Вогняне HIMARS-шоу. Сирський показав відео знищення позиції окупантів Фото: HIMARS знищив позицію росіян біля Бахмуту (GettyImagеs)

Українські військовослужбовці продовжують знищувати ворога вздовж всієї лінії фронту. ЗСУ вдалось ударом HIMARS знищити позицію росіян.

Відео знищення окупантів показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його Telegram.

Як розповів Сирський, на Бахмутському напрямку аеророзвідник 30-ї ОМБр з позивним "Вялий" знайшов МСТА-Б росіян. Він передав координатори оператору НIMARS.

"Один точний постріл і позиція окупантів разом з боєприпасами знищена вщент", - написав Сирський.

Ситуація у районі Бахмута Донецької області

На ранок 7 серпня заступник міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що російські війська намагаються атакувати та повернути втрачені позиції на кількох ділянках фронту. Атаки відбуваються в районі Старомайорського та на північ від Бахмута. Загалом, ЗСУ на даній ділянці продовжують контратакувати, проте останніми днями просування обох сторін сповільнилося, а у Кліщіївки перехопити ініціативу заважає артилерія.

Раніше командувач Сухопутними військами ЗСУ Олександр Сирський повідомляв, що ЗСУ продовжують просуватися на Бахмутському напрямку.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.