ua en ru

У Вінниці розпочали подачу тепла в будинки містян: деталі

У Вінниці розпочали подачу тепла в будинки містян: деталі У Вінниці стартував опалювальний сезон для будинків (фото: freepik.com)

У понеділок, 21 жовтня, у Вінниці розпочали подачу тепла в оселі містян.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради у Facebook.

Новий опалювальний сезон у Вінниці

У Вінницькій міській раді розповіли, що подача тепла в оселі містян 21 жовтня 2024 року розпочинається згідно з рішенням виконавчого комітету.

"За інформацією Департаменту міського господарства Вінницької міської ради, пуск тепла у житлові будинки відбуватиметься поетапно", - уточнили у прес-службі.

Українцям нагадали також, що подачу тепла для об'єктів соціальної сфери (медичних закладів, садочків, шкіл тощо) у Вінниці розпочали ще минулого тижня - за заявками.

У Вінниці розпочали подачу тепла в будинки містян: деталі

Допис Вінницької міськради (скриншот: facebook.com/Vinnytsia)

У КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго" підтвердили, що опалювальний період 2024-2025 рр. в місті розпочинається вже зараз.

Уточнюється, що підприємство розпочинає подачу послуги з постачання теплової енергії для населення, відповідно до рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради №2470 від 21.10.2024 р. "Про початок опалювального періоду 2024-2025 років на території Вінницької міської територіальної громади для населення та інших споживачів".

Зазначається, що КП забезпечує теплом 1 211 будинків житлового фонду міста Вінниці.

"Звертаємо увагу, що послуга з постачання теплової енергії подаватиметься на будинки поступово. Нагадуємо, що теплопостачальне підприємство забезпечує надання послуг з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води у відповідній кількості та якості, що встановлено нормативами, лише до зовнішньої поверхні стіни будівлі", - йдеться у повідомленні "Вінницяміськтеплоенерго" у Facebook.

Тобто за розподіл та якість послуг у будинку відповідає управитель будинку (управляючі компанії, ЖЕО, ОСББ) - відповідно до укладених договорів з мешканцями.

Насамкінець у КП зауважили, що станом на 21 жовтня послугою з теплопостачання забезпечено вже 67 закладів соціальної сфери - відповідно до поданих письмових заявок їх керівників.

У Вінниці розпочали подачу тепла в будинки містян: деталіУ Вінниці розпочали подачу тепла в будинки містян: деталі

Публікація КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго" (скриншот: facebook.com/kp.vmte)