ua en ru

"Відкрили вогонь не в той бік": окупант про стрілянину по своїх підрозділах (перехоплення)

"Відкрили вогонь не в той бік": окупант про стрілянину по своїх підрозділах (перехоплення) Фото: Ілюстративне фото (Getty Images)

Росіяни на війні проти України вживають багато алкоголю. У результаті цього вони помилково почали стріляти у свої ж підрозділи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на перехоплення, яке оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

"Там, чудить там, пішов же воювати. Тільки хотіли молодшого сержанта дати, а вони понапивалися там і з великокаліберного кулемета відкрили вогонь", - йдеться в перехопленні.

Росіянин уточнив, що стрілянина йшла не в бік українських позицій, а в бік своїх же підрозділів.

П'яний окупант стріляв по "ментовському батальйону", а мотивував це особистою неприязню. За його словами, він 20 років відсидів у в'язниці і таким чином хотів їм помститися.

Перехоплення розмов росіян

Раніше повідомлялось, що військовослужбовець РФ скаржиться на те, що було ліквідовано всю роту з його бригади. Він також розповів про контрнаступ ЗСУ.

Також російський військовий поскаржився рідним, що змушений повертатись на війну в Україну попри те, що не закінчив лікування після поранень.