ua en ru

УЗ змінила низку маршрутів приміських потягів через масштабні пожежі у Полтавській області

УЗ змінила низку маршрутів приміських потягів через масштабні пожежі у Полтавській області Ілюстративне фото: УЗ змінила низку маршрутів потягів через пожежі у Полтавській області (GettyImagеs)

Низка приміських потягів Полтавської області будуть курсувати за зміненими маршрутами. Це пов'язано з масштабними пожежами у регіоні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал "Укрзалізниці".

Як розповіли у компанії, упродовж цього тижня були залучені 7 пожежних поїздів та понад 70 залізничників для гасіння пожеж у Полтавській, Дніпропетровській та Сумській областях. Там горять дерева в смугах відводу залізниці, кущі, суха трава та ліс.

"Наразі вони працюють на дільницях Мала Перещепинська - Нові Санжари, Мельня – Вирівка та вже ліквідували пожежу поблизу станції Кривий Ріг Західний", - сказано у повідомленні.

Через пожежу на дільниці Мала Перещепинська - Нові Санжари деякі приміські поїзди тимчасово курсують зміненим маршрутом.

Раніше РБК-Україна повідомляло про те, що через повені у Польщі та Чехії було тимчасово скасовано ряд рейсів. Це стосується і поїздів, які прямують до України.

Пізніше стало відомо, що австрійська залізниця відкриває рух ділянкою, що сполучає Відень та Будапешт.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.