ua en ru

"Укрпошта" зробила важливу заяву щодо тарифів

"Укрпошта" зробила важливу заяву щодо тарифів Тарифи "Укрпошти" на доставку вирішили не змінювати (фото: facebook.com/ukrposhta)

Генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський повідомив про збереження тарифів на доставку - щонайменше до кінця 2024 року.

Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на публікацію Смілянського у Facebook.

Рішення "Укрпошти" щодо тарифів

Гендиректор "Укрпошти" визнав, що розуміє "рішення компаній, які, під впливом зростання витрат, ухвалили рішення про збільшення тарифів".

"Ми також розглядали це питання. Але, враховуючи потенційно важку зиму та збільшення податків на фінансування армії, прийняли рішення підтримати український бізнес, споживачів та військових, утримуючи доступні тарифи, як і всередині країни, так і для відправки за кордон, для наших експортерів", - розповів він.

Які нововведення планує "Укрпошта"

Смілянський висловив сподівання, що бізнеси підтримають "Укрпошту" шляхом "збільшення обсягів".

"Це буде найкраща взаємна підтримка... Але ми розуміємо, що бізнес та клієнти вимагають не лише доступних тарифів, але і якісної доставки. Тому "Укрпошта" також робить все, щоб пришвидшити терміни доставки та її якість", - зауважив посадовець.

Він уточнив, що впродовж жовтня компанія повністю перейде на автоматизоване сортування посилок, що має зменшити терміни доставки.

"Ми також плануємо запустити новий, зручний мобільний додаток та інші приємні для клієнтів нововведення. Слідкуйте за новинами та працюйте з нами", - підсумував Смілянський.

"Укрпошта" зробила важливу заяву щодо тарифів"Укрпошта" зробила важливу заяву щодо тарифів

Допис Ігоря Смілянського (скриншот: facebook.com/ukrposhtaceo)