ua en ru

Українські захисники показали, як виглядає "дорога життя" до Бахмута (відео)

Українські захисники показали, як виглядає "дорога життя" до Бахмута (відео) Фото: прикордонники показали "дорогу життя" до Бахмута (Getty Images)

Українські прикордонники показали, як виглядає так звана "дорога життя" до Бахмута. Через багнюку там застрягають навіть бронеавтомобілі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Державну прикордонну службу в Telegram.

На опублікованих кадрах помітно, що через весняну погоду дорога перетворилася у суцільну багнюку. Проїхати до міста-фортеці може лише спецтехніка.

На відео один з бійців зазначив, що у багнюці застрягла навіть броньована машина канадського виробника Roshel. Ймовірно, мова йде про бронемобіль Senator, який раніше отримала Україна.

Проте українські бійці не здаються, а на допомогу приходить важка броньована техніка.

Нагадаємо, британська розвідка зазначає, що, ймовірно, російські окупанти просунулися до центру Бахмута.

Водночас у Генштабі ЗСУ зазначають, що за минулу добу українські захисники відбили понад 40 атак ворога на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.